Koristite kompletnu sportsku opremu

Za sve dame koje imaju određeno iskustvo u treniranju, na raspolaganju je samostalno vežbanje u Balance klubu. Ovaj program podrazumeva da možete samostalno da trenirate kada god želite i koliko želite i da koristite kompletnu sportsku opremu kojom raspolažemo u teretani:

  • SPRAVE (Technogym Kinsis ONE, Keiser multifunkcionalna sprava, Technogym lat sprava za leđa, Technogym ekstenzija za noge i Gym 80 gluteus mašina)
  • KLUPE I STALCI (Multifunkcionalne podesive i klupe za hiperekstenziju, za čučanj – sissy squat, stalci za čučanj i mrtvo dizanje – Fold Rack)
  • KARDIO TRENAŽERI (trake za trčanje, eliptični trenažeri, bicikli, steperi, veslački ergometer)
  • REKVIZITI (olimpijske šipke i tegovi, body pump setovi, ekspanderi i gume svih vrsta opterećenja, bosu lopte, set jednoručnih bučica, Relaxing fluidne medicinke, valjci za samomasažu, plyo box, vreće-fit bag, Kettlebells set različitih težina, gluteus trake različitih opterećenja, vratila i švedske merdevine, strunjače, podesivi steperi, balans i pilates lopte, trake za trbušnjake, trx trake, vijače, glajderi)

Samostalno vežbanje kao vid treninga preporučuje se damama koje su dovoljno utrenirane i odlično poznaju sve sprave i rekvizite, kao i postupak pravilnog izvođenja vežbi. Ukoliko se odlučite za ovaj program, u našoj teretani možete raditi na sebi bez kontrole trenera, ali vam je naš tim svakako uvek na raspolaganju za savete, korekcije, pomoć i ideje kako da poboljšate rezultate kardio ili treninga snage koje samostalno izdvodite.

Vreme trajanja treninga je neograničeno, dok je broj termina direktno povezan sa paketom koji odaberete. Možete birati između paketa od 12 termina, paket u trajanju od mesec dana, tri meseca, šest meseci ili čak godinu dana.

Vreme trajanja treninga je neograničeno, a sam broj termina je direktno povezan sa paketom koji izaberete. Možete izabrati paket od 12 termina, mesec dana, tri meseca, šest meseci ili čak godinu dana. PRVI TRENING JE BESPLATAN!

Cenu svakog navedenog paketa možete pogledati ovde. Za sve dodatne informacije pozovite nas na broj telefona 064/003-80-80.