Vežbe prilagođene svakoj dami

Ako želite da naš tim kreira individualni plan treninga prilagođen vašim potrebama i ako vam je potrebna puna pažnja i posvećenost trenera u postizanju ciljeva, program personalnih treninga je pravi izbor za vas. Vežbe prilagođene svakoj dami, koje se izvode na osnovu prethodno kreiranog plana, namenjene su treningu u teretani koja je opremljena najmodernijim spravama, rekvizitima i opremom neophodnom za njihovo pravilno izvođenje i postizanje savršenog balansa. Personalni trener vam tokom treninga posvećuje svu pažnju, što znači da ste na treningu isključivo trener i vi (tzv. “jedan na jedan” sistem).

Program presonalnog treninga obuhvata:

  • MERENJE TELESNOG SASTAVA TELA
  • TEST TRENING
  • PROFILISANJE TRENUTNOG STANJA TELA
  • UZIMANJE PODATAKA O ZDRAVSTVENOM STANJU
  • KONTROLU I DALJE USMERAVANJE OD STRANE NAŠEG TIMA TRENERA
  • SAVETOVANJE O ISHRANI (PO POTREBI)
  • PERSONALNO ISTEZANJE NAKON SVAKOG TRENINGA MOGUĆNOST SAMOSTALNOG TRENIRANJA, MIMO PERSONALNIH TRENINGA

Uz neograničenu posvećenost i stručan rad, personalni trening je namenjen svim damama, bez obzira na to da li su početnice ili imaju određeno iskustvo u fitnesu. Rad na najsavremenijim mašinama kao sto su Kinesis i Keiser, uz korišćenje mnoštva rekvizita, učiniće trening zanimljivim i, pre svega, efikasnim.
Ako želite da personalni trening prilagodite svom rasporedu, nudimo vam mogućnost izbora termina. Svi termini su fleksibilni i imate punu slobodu da se sa trenerom dogovorite kada želite da trenirate.

Prosečno vreme trajanja personalnog treninga je sat vremena, dok je broj termina direktno povezan sa paketom koji odaberete. Možete se odlučiti za paket od 8, 12 i 16 termina u trajanju od mesec dana. PRVI TRENING JE BESPLATAN!

Cene paketa možete pogledati ovde, a dodatne informacije saznati pozivom na broj telefona 064/003-80-80.