Trenirajte u paru

Ukoliko želite da svoje iskustvo u Balance klubu podelite sa nekim i trenirate u paru sa prijateljicom, sestrom ili koleginicom koja ima isti cilj kao i vi, polupersonalni trening je sjajan izbor! Pored toga što tokom treninga imate “ratnog saborca” sa kojim možete stvoriti takmičarsku atmosferu, ovaj program će manje opteretiti vaš budžet.

Polupersonalni trening podrazumeva individualni pristup trenera koji se fokusira na dva vežbača u grupi. Za vas i vašu trening partnerku kreira se, pojedinačno, program treninga koji zavisi od vaših mogućnosti, ciljeva i godina.

Program polupersonalnog treninga obuhvata:

  • MERENJE TELESNOG SASTAVA
  • TEST TRENING
  • PROFILISANJE VAŠIH FIZIČKIH SPOSOBNOSTI
  • UZIMANJE PODATAKA O ZDRAVSTVENOM STANJU
  • KONTROLU I USMERAVANJE TRENINGA
  • SAVETOVANJE O ISHRANI (PO POTREBI)
  • PERSONALNO ISTEZANJE NAKON SVAKOG TRENINGA MOGUĆNOST SAMOSTALNOG TRENIRANJA VAN PERSONALNIH TRENINGA

Uz neograničenu posvećenost i stručan rad, polupersonalni trening je namenjen svim damama, bez obzira na to da li imaju neko prethodno iskustvo. Rad na najsavremenijim mašinama (kao sto su Kinesis i Keiser), uz korišćenje mnoštva rekvizita, učiniće vaš zajednički trening zanimljivim i efikasnim.

Termine možete zakazati prema vašim potrebama, a još jedna prednost treniranja u paru jeste veća motivacija, što i te kako doprinosi ubrzanom napretku i postizanju željenih rezultata.

Prosečno vreme trajanja polupersonalnog treninga u našem klubu je sat vremena, dok je broj termina direktno povezan sa paketom koji izaberete. Možete se odlučiti između paketa od 8, 12 i 16 termina u trajanju od mesec dana. Još jedna važna napomena – PRVI TRENING JE BESPLATAN!

Naš cenovnik možete pogledati ovde, a za sve dodatne informacije pozovite nas na broj telefona 064/003-80-80.