Najefikasniji način za skidanje masnih naslaga

Kada tokom vežbanja srčani otkucaji dostignu broj od 60 do 85 posto njihovog maksimuma, govorimo o kardio ili aerobnom treningu. Reč je o jednom od najefikasnijih načina za skidanje masnih naslaga i održavanje dobre kondicije u koji se ubrajaju vežbe poput hodanja, trčanja, vožnje bicikla i stepenica. Ukoliko se odlučite samo za kardio program, naša teretana je potpuno prilagođena i opremljena za pravilno izvođenje kardio vežbi, kako za početnice, tako i za dame kojima je trening svakodnevni deo fitnes rutine.

Iako prema preporukama fitnes stručnjaka kardio trening treba da traje između 20 i 40 minuta kako bi se postigli vidljivi rezultati, u Balance Women’s Club-u možete neograničeno trenirati uz korišćenje celokupnog sadržaja iz naše kardio zone. Ona sadrži sledeće sprave:

  • TRAKE ZA TRČANJE
  • ELIPTIČNE TRENAŽERE
  • BICIKLE
  • STEPERE
  • VESLAČKI ERGOMETAR.

Sve sprave za vežbanje koje čine kardio zonu odlikuju vrhunski kvalitet, savremeni dizajn i dobro poznati proizvođači – Technogym, Precor i Assault. Iako kardio program u našem ženskom studiju podrazumeva samostalno vežbanje, u toku treninga se za sva pitanja, konsultacije ili bilo koju vrstu pomoći možete obratiti stručnom timu trenera. Oni su tu da vam daju smernice o vežbama koje bi trebalo da radite ukoliko ste početnice, ali i da unaprede vaš trening u slučaju da ste već u kondiciji.

Vreme trajanja treninga same određujete i ono može biti neograničeno, dok je broj termina direktno povezan sa paketom koji odaberete. Možete birati paket od 12 termina, paket u trajanju od mesec dana, tri meseca, šest meseci ili čak godinu dana. PRVI TRENING JE BESPLATAN.

Cene paketa možete pogledati ovde, dok sve dodatne informacije možete saznati pozivom na broj telefona 064/003-80-80.