Featured-image

Vreme da se pokaže divljenje, poštovanje i ljubav svim ženama u vašem životu

Osmi mart je samo jedan dan u godini kada se prisećamo borbe za ženska prava, ali ne smemo zaboraviti da je svaki dan povod da obradujete svoju omiljenu ženu, ukažete joj poštovanje i pokažete ljubav. Bilo da je u pitanju vaša majka, ćerka, devojka, supruga, sestra, tetka, baka, drugarica, poznanica, koleginica, ženama je uvek potrebna nežnost i pažnja.

Povodom Osmog Marta pripremili smo za vas, naše dame, nekoliko iznenađenja i poklona!

  1. Od 6. marta do 9. marta na sve programe koje uplatite ostvarujete 15% popusta
  2. U petak 6. marta u Balance klubu od 18h održaće se predavanje prijatelja iz Bioderma laboratorije, na čijoj ćete edukaciji moći da saznate sve o pravilnoj nezi kože i higijeni koja utiče na kvalitet i starenje kože, o tipovima kože i proizvodima za negu pre i posle treninga. Prvih 30 dama koje se prijavi u inboxu na Instagram ili Facebook stranici dobiće Bioderma paket sa posebno izabranim proizvodima za vas.
  3. Nakon Bioderma edukacije u petak 6. marta, organizovaćemo prvi Balance CHALLENGE sa tri vežbe u kojima ćete se takmičiti. U prvom krugu učestvuju sve dame koje se prijave u klubu ili u inboxu naših stranica, a prvi challenge je IZDRŽAJ U PLANKU. U drugom krugu 15 polufinalistkinja takmičiće se u drugom challengu, a to je NEVIDLJIVA STOLICA, a 6 finalistkinja očekuje poslednji challlenge TRBUŠNJACI. Tri pobednice osvajaju neograničeno vežbanje mesec dana u našem klubu.

 

Prijavite se za Bioderma paket i Balance Challenge:

-Na sajtu putem KONTAKT FORME

-U inboxu naših stranica INSTAGRAM ili FACEBOOK

Drage naše dame, očekujemo vas 6. marta od 18h u Balance klubu!

Vaš Balance tim.

Vesti