Rad u manjim grupama uz stručni nadzor

Za razliku od personalnih i polupersonalnih treninga, vođeni trening podrazumeva rad u manjim grupama (od tri do pet vežbača) uz stručni nadzor trenera. Ovo je sjajan izbor za dame koje vole da treniraju u grupi i kojima je potrebno usmeravanje i osmišljavanje treninga.

Tokom sat vremena koliko trening traje, trener najpre demonstrira vežbe, a potom, u zavisnosti od individualnih potreba žena u grupi, vrši nadzor, motiviše i ukazuje na eventualne greške prilikom izvođenja vežbi.

Ovakav vid treninga se preporučuje damama sa manjkom motivacije, koje nemaju mnogo iskustva u teretani ili damama koje moraju da imaju stalni nadzor trenera iz bilo kog zdravstvenog razloga. Pored toga, radom u grupi se razvija zajedništvo, povećava motivacija i raspoloženje, te imate mogućnost da razmenite svoja iskustva i steknete novo društvo za teretanu.

Tokom osmišljavanja plana treninga, trenerima je na raspolaganju kompletna sportska oprema iz naše teretane, što ovaj program čini dinamičnim, zanimljivim i efikasnim. Oprema kojom raspolažemo obuhvata:

  • SPRAVE (Technogym Kinsis ONE, Keiser multifunkcionalna sprava, Technogym lat sprava za leđa, Technogym ekstenziju za noge i Gym 80 gluteus mašinu)
  • KLUPE I STALKE (Multifunkcionalne podesive i klupe za hiperekstenziju, klupe za čučanj – sissy squat, uz stalke za čučanj i mrtvo dizanje – Fold Rack)
  • KARDIO TRENAŽERE (trake za trčanje, eliptične trenažere, bicikle, stepere, veslački ergometer)
  • REKVIZITE (olimpijske šipke i tegove, body pump setove, ekspandere i gume svih vrsta opterećenja, bosu lopte, set jednoručnih bučica, Relaxing fluidne medicinke, valjke za samomasažu, plyo box, vreće-fit bag, Kettlebells set različitih težina, gluteus trake različitih opterećenja, vratila i švedske merdevine, strunjače, podesive stepere, balans i pilates lopte, trake za trbušnjake, trx trake, vijače, glajdere).

Broj termina je direktno povezan sa paketom koji izaberete, a možete se odlučiti za paket od 8, 12 ili 16 termina mesečno. PRVI TRENING JE BESPLATAN!
Cene termina pogledajte ovde. Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na broj telefona 064/003-80-80.