Zašto je Balance više od teretane? | Balance Womans Club
X
Back to the top

O nama

ZAKAŽITE SVOJ PRVI (BESPLATNI) TRENING

U dinamičnom i brzom vremenu u kojem živimo, želeli smo da u prijatnom prostoru, dizajniranom tako da zadovolji sve kriterijume i potrebe dama, pored treninga ponudimo i dodatne usluge koje će vas motivisati i olakšati vam da budete u balansu svaki dan.
U Balance Women’s Club-u možete pronaći sve što vam je potrebno za potpunu harmoniju duha i tela:

  • Teretanu opremljenu vrhunskom sportskom opremom za trening, u kojoj radi tim stručnjaka uz koje ćete biti fit, u kondiciji i pune energije.
  • Sobu za masaže – od sportskih i terapeutskih do opuštajućih masaža i limfne drenaže.
  • Balance Bar u kojem možete napraviti pauzu, popričati sa drugaricom, čitati magazin uz kafu, čaj, ceđeni sok, šejkove, smuti ili pojesti neki od ukusnih i zdravih obroka u vidu salata, kaša, sendviča i slatkiša. Sa sunčanim vremenom na raspolaganju će vam biti prostrana i otvorena terasa.
  • Žensku svlačionicu koja je opremljena svim rekvizitima potrebnim jednoj ženi – tuš kabinama, kupatilom, ormarićima, stolom za šminkanje i feniranje.

Balance Woman’s Club je uređen i osmišljen tako da svaka dama u njemu pronađe baš sve što joj je potrebno da se oseća lepo i zadovoljno, odnosno da se oseća kao kod kuće. Želimo da naš tim bude vaš tim koji će vas učiti i motivisati da postanete i ostanete fit, ali i da vam pomogne da vaše telo, misli i duh budu u balansu. Želimo da se osećate sjajno i lepo svaki dan!

Ako teretane do sada nisu bile vaše omiljeno mesto, nadamo se da će Balance ženski klub za vas zaista biti više od teretane, odnosno mesto za druženje, kafu sa drugaricom, potpuni reset – vaša oaza mira i dobrog raspoloženja!

U prostoru koji je potpuno prilagođen vašim potrebama, želimo da vam pomognemo u smanjenju svakodnevnog stresa i doprinesemo da zaista budete u formi i osećate se lepo, te da svaki dan doživite novo, jedinstveno iskustvo.

ZATO JE BALANCE WOMAN’S CLUB VIŠE OD TERETANE

NAŠA MISIJA I VIZIJA

Naša misija je da na jednom mestu ženama ponudimo jedinstveno i drugačije iskustvo, inspirišemo ih i motivišemo da treniraju, pronađu svoj balans i osećaju se lepo u svojoj koži.

Naša vizija je da u Beogradu stvorimo zajednicu žena koje brinu o svom telu i duhu, odnosno zajednicu jedinstvenih dama, onih koje nastoje da se osećaju lepo i ženstveno svakog dana.

Pokreće nas...

0

Osećaj pripadnosti

Osećaj da smo svoje na svome, da treniramo u okruženju koje nas razume i da smo okružene ženama koje vode isti ili slični ciljevi.

0

Snaga tima

Jer verujemo da je zajedno sve lakše i zabavnije!

0

Dobra atmosfera

U teretani, svlačionici, Balance Baru, na terasi, u svakom, pa i najmanjem kutku našeg kluba.

0

Moto Experience the difference

Ukoliko u naš klub dolazite samo na kafu, da “pobegnete” od svakodnevnice, podelite neku tajnu/problem sa drugaricom ili da učite za ispite – i to je u redu. Naša vrata su otvorena svim ženama!

I za kraj...

Vrednosti kojima smo težili u trenutku kada smo započeli projekat zvani Balance Woman’s Club upotpunjen je nekim novim vrednostima kojima težimo i sada, nakon otvaranja. Verujemo da ćete nam i vi, drage naše dame, usaditi nove vrednosti, otvoriti neka nova vrata ka dosad neistraženim poljima i svojom energijom, pozitivnim raspoloženjem, ali i svakim novim dolaskom pokazati da je naš trud i te kako bio vredan i neophodan.

A mi ćemo nastojati da svakim novim danom budemo još bolji i da ovaj klub učinimo mestom iz kog nećete želeti da odete.

Dobro došle u Balance Woman’s club!

Dobro došli u Balance Woman’s club!

Radno vreme

Ponedeljak - Petak07 - 22h
Subota09 - 15h
Nedeljaneradni dan

© 2020 Balance Woman's Club