Masaže - relaks, terapeutska, sportska | Balance Womans Club
X
Back to the top

Masaže

Masaže

 1. Home
 2. /
 3. Masaže

Masaža predstavlja jedan od najboljih načina da udovoljite sebi! Odavno je prestala da bude luksuz i postala neizostavna u nedeljnoj (pa čak i dnevnoj) rutini svake dame. Terapija masažom najstariji je oblik lečenja i predstavlja prirodnu metodu kojom se poboljšava zdravlje i održavaju energija i balans organizma.

Zašto je masaža lekovita? Zato što:

 • relaksira muskulaturu
 • poboljšava elastičnost i regeneraciju kože
 • ubrzava cirkulaciju
 • smanjuje napetost mišića
 • pospešuje izbacivanje štetnih materija iz organizma
 • otklanja izumrle ćelije sa kože
 • otklanja stres i tegobe
 • deluje lekovito na zdravlje i raspoloženje.

U okviru našeg kluba, u posebno prilagođenoj i opremljenoj sobi, možete odabrati neku od sledećih masaža.

RELAKS MASAŽE

Relax masaža predstavlja izuzetno opuštajući tretman koji ima moć da umiri “energetske struje” celog organizma. Zahvaljujući blagim i prijatnim manuelnim pokretima terapeuta, već nakon nekoliko minuta postajete opušteniji i preplavljeni talasom rajske mirnoće. Neprestano ponavljanje raznovrsnih masažnih hvatova doprinosi tome da masaža postane umetnost pokreta i esencija energetskog napajanja.

Relax masaža stoga ima psihosomatsko dejstvo, jer se njome vaš um dovodi u željeni balans sa vašim telom.

TERAPEUTSKA MASAŽA

Terapeutskom masažom, kako joj samo ime govori, postižu se terapijski efekti koji pomažu u otklanjanju zdravstvenih problema. Pritisak rukama je nešto intenzivniji u odnosu na relax masažu, posebno na mestima na kojima se uoči problem, dok je tempo blaži u odnosu na sportsku masažu.

Ova vrsta terapije najčešće se radi po preporuci lekara ili u dogovoru sa terapeutom. Primenjuje se u cilju lečenja i otklanjanja problema nastalih kao posledica fizičke aktivnosti, povreda, nezgodnih položaja i različitih problema sa leđima.

Tokom procesa lečenja preporučuje se serija od nekoliko tretmana, dok se nakon otklanjanja problema broj tretmana može prilagoditi vašim potrebama.

SPORTSKA MASAŽA

Sportska masaža predstavlja specifičnu vrstu tretmana, koja podrazumeva specijalne terapeutske zahvate čiji je cilj brža i potpunija priprema sportista za treninge.

Može doprineti intenziviranju i produžavanju vremena treninga, ali i povećanju vaše sportske moći. Sportska masaža stimuliše brže i potpunije odstranjivanje svih nepoželjnih ili štetnih posledica usled pojačane fizičke aktivnosti, zbog čega se smatra neophodnom i preporučuje svim damama koje se bave nekom vrstom sporta, bilo profesionalno ili amaterski.

ANTICELULIT (MASAŽA OKLAGIJAMA)

Masaža oklagijama – maderoterapija predstavlja jedan od najpopularnijih tretmana. U pitanju je vrsta anticelulit masaže koja se radi setom oklagija, od kojih svaka ima različito dejstvo i ulogu. Pritisak je ravnomerniji u odnosu na ručnu anticelulit masažu, a pokreti mnogo brži, čime se pospešuje cirkulacija i razgradnja celulita. Još jedna prednost maderoterapije u odnosu na ručnu anticelulit masažu ogleda se u manjim šansama za pojavu modrica i podliva, jer je zasnovana na tehnici, a ne na pritisku.

Pored toga što rešava problem celulita, maderoterapijom noge dobijaju potpuno drugačiji, još lepši oblik, zadnjica je podignuta, pospešuje se tonus kože i mišića, a ujedno radi i limfna drenaža.

Dobro došli u Balance Woman’s club!

Radno vreme

Ponedeljak - Petak07 - 22h
Subota09 - 15h
Nedeljaneradni dan

© 2020 Balance Woman's Club